Veckolöfte = sortera alla pensionspapper...

Veckolöfte. OK, jag ska börja sortera ut bland böckerna. Det mesta blir aldrig läst igen. Inte av mig i alla fall.

tisdag 1 mars 2011

Bättre i morgon

Igår åkte vi skidor på golfbanan och avslutade sportlovssporten på badhuset. Buster har lärt sig härma en del dalmål, och på badhuset fanns det ett gäng mammor som var tacksamma studieobjekt. Att vråla Mooooa på äkta dalmål är oslagbart. Matta när Åke hämtade! Pappa behöver nog ledigt någon dag för att vila upp sig, sedan får han börja baka i kapp med skorporna - vi kom hem till fyra fulla burkar och nu finns det inte en smula kvar - de är så goda.  

Idag har varit en riktig skitdag - sagt av bortskämd västerlänning! Hart när omöjligt att komma upp på morgonen, iskallt på jobbet, asmycket att göra och en kö av uppdragsgivare vid skrivbordet. (Tack A för en rolig pratstund, det satte en guldkant). Bara att ta sig i kragen, betala räkningarna och plocka fram alla handbollspapper för att göra caféplaneringen. Åke var snäll och fixade fläkten till köket - jag stod där och stekte pytt i panna medan jag fantiserade om varma sommarvindar. 

Det blir ingen Engelska skolan för Viola till hösten. Beslutet skulle tas nu, och eftersom vi är borta när man kan komma dit och prova på, så behåller vi köplatsen men avvaktar till hösten 2012. Egentligen tycker jag ju att den närmaste skolan är det naturligaste valet, så detta känns inte som något dramatiskt beslut. Scannern fixade sig förra veckan, jag ska sova fram veckans löfte. Nu är det kojdags, i morgon har stor chans att bli toppen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar