Veckolöfte = sortera alla pensionspapper...

Veckolöfte. OK, jag ska börja sortera ut bland böckerna. Det mesta blir aldrig läst igen. Inte av mig i alla fall.

torsdag 29 september 2011

Sol, fest och oroliga föräldrar

Det finns en signifikant fördel med kvällarna när Åke är borta - jag kan kolla någon av de ytterst märkliga tv-såporna. Eftersom han skäms och mår dåligt när folk beter sig som idioter finns det ju i princip inga såpor han kan titta på. Jaha, den otroliga Sol, fest och oroliga föräldrar är - ja det försöker jag just nu räkna ut.

Ofta har jag en helt annan uppfattning än ungdomarna på jobbet när vi läser relationsfrågespalter tillsammans, så jag har övergått till att bara samla information och se när jag får användning för den. Igår sa en av mina fikakompisar att vi skulle kunna prata en del om piercingar. "Skulle vi?" sa jag andlöst. Sänder en tanke till mamma som aldrig frågade något när jag var ute och levde loppan, utan bara fanns till hands hemma. Jag skulle vilja fråga henne vad hon tänkte.

Igår var jag för första gången i Hökarängen - gamla Hökis - som man tydligen kan säga. Kompisen jag hälsade på har gått i förtidspension och går sällan ut innan kl 12. "Ingen racerfart precis" sa hon och gapflabbade. Låter skitskönt i mina öron.

2 kommentarer:

  1. Såpor är ju såpor är men kan inte låta bli att fascineras ändå över vissa. Den du nämner klarar jag inte ens se. Bara trailern gör mig förbannad .
    Åh, du besökte L , jag ska också höra av mig till henne nu när hon är bättre. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig hört talas om den du nämner...

    Hökis - jag undrar om jag har varit där någon gång?! Dvs, stigit ur bilen när jag har kört förbi.. Hm... tror faktiskt inte det. Det är ju lite spännande att det finns lite delar av stan som är outforskade :o)

    Ha en jättebra fredag.

    Kram

    SvaraRadera