Veckolöfte = sortera alla pensionspapper...

Veckolöfte. OK, jag ska börja sortera ut bland böckerna. Det mesta blir aldrig läst igen. Inte av mig i alla fall.

tisdag 9 augusti 2011

Baby foot

Jag har tagit mig igenom alla sommarens tidningar. Amelia, M, DV, Leva, Råd & Rön osv osv. Högen blev allt större, och jag kan inte kasta ett enda nummer eftersom det kan finnas det där ultimata tipset - hittade jag inte spikmattan två år innan den blev populär och fick många nätter räddade?

Så jag har just beställt Baby foot, en japansk uppfinning där man sitter med ett par speciella strumpor i två timmar och sedan, under de närmaste veckorna får ett par perfekta fötter som liksom har peelat sig själva. Herregud - det låter som en dunderluring nu när jag läser denna knäppa beskrivning! Min korkade förhoppning att man kunde platta håret så grå hårstrån försvinner stämde inte, så jag tänker tydligen fel ibland. Men inom 2-4 arbetsdagar åker strumporna på!

När jag ändå var på det kära internet kollade jag bästa pris på Vännerboxen - och hittade den för 600 bagare. Ett tecken, den brukar kosta minst det dubbla. För att sedan dämpa mitt dåliga samvete att jag tänker på fötter och gapflabb när barnen svälter på Afrikas horn satte jag in 200 på Röda korsets konto. Vilken dag.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar