Veckolöfte = sortera alla pensionspapper...

Veckolöfte. OK, jag ska börja sortera ut bland böckerna. Det mesta blir aldrig läst igen. Inte av mig i alla fall.

onsdag 18 januari 2012

Daniel, Viggo och Angelina

Så här ser en sur fröken ut. Enligt Buster. Jag undrar om de här konflikterna är ett sätt att göra slut med lågstadiet. Buster har klarat sig hittills, men han är mycket upprörd över hur andra kan bli både tilltalade och behandlade. Han tycker att utvecklingssamtal ska döpas om till skvallersamtal - fröken hotar tydligen alltid med att berätta för föräldrarna just på dessa redan rätt piniga samtal. Ibland har jag tänkt att varje unge ska få ta med sig två kompisar - det är väldigt mycket vuxenfläsk jämfört med barnmassa i rummet. Buster har alltid fått beröm, men jag undrar hur det är när man blir kritiserad. NOG om skolan - som tur är får jag sällskap med Sara till morgondagens info om högstadiet. Viola på högstadiet - VA?!

Igår hann jag inte skriva, vi använde halva kvällen för affischsurfing till Violas rum. Resultatet är Casino Royal, Sagan om R och Tomb Raider. Eller rättare sagt Daniel, Viggo och Angelina. Skönt att en kvinna slank med bland sex-packen! Att Laras tuttar ser ut som världens största klotrunda meloner som växer rakt ut från kroppen,  det lägger Buster särskilt märke till. Å andra sidan är det han den enda familjemedlemmen som noterat att jag klippt mig - så han har väl bara en utomordentlig perceptionsförmåga.






3 kommentarer:

  1. Tack för dagens största skratt :-) jättekul att B noterade, och framförallt, kommenterade en sådan sak.

    Var på konferens, eller "inspirationsdag" idag, och då fick jag ett sådant där hysteriskt skrattanfall som man inte får, speciellt inte när det handlade om palliativregistret, ett register över alla som dör i Sverige, och där Tyresö hade svarat med en oroväckande procent att de inte visste om dödsfallet var förväntat eller inte. Men det här var ännu roligare.

    SvaraRadera
  2. Birk har också kommenterat för mig hur sur arg fröken är. Han verkar också vara väldigt skonad, även om han får tillsägelse för mycket prat - vilket alla verkar få i denna klass?!?! Trevligt att vi kan ha sällskap till mötet ikävll!! Det fick det genast att bli mycket roligare!!

    Roligt och oväntat med affischerna. Viggo är jag med på men jag saknar givetvis Jack :o) HA HA... Roligt med Angelina och Busters reflektioner!!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Är Viola redan redo att kvala in på högstadiet ? Herregud, tycker inte alls det var lång tid sedan den dagen vi träffades på Vetekatten, kanske ett par månader efter hon fötts. Stopp, livet går för fort!

    SvaraRadera