Veckolöfte = sortera alla pensionspapper...

Veckolöfte. OK, jag ska börja sortera ut bland böckerna. Det mesta blir aldrig läst igen. Inte av mig i alla fall.

torsdag 5 april 2012

En varm påskgris

Minigris någon? Fråga i så fall Viola, hon håller på att läsa in sig på denna nya husdjursdröm. Åke påpekar att det bara finns plats för ett svin i familjen - han flyttar om han får konkurrens. Viola skrattar inte.

Igår levde jag upp till min nya mammamedmyckettid-roll och följde med när Viola fick sin första spruta mot lhcancer. Lärde mig något nytt - man kan vara riktigt spruträdd. Jag har alltid avfärdat det som fjant, bara att skärpa sig. Men nu - en liten tjej grät så tårarna sprutade och var helt svettig vid tanken på pyttesticket. Jag fick rycka in och andas.

På eftermiddagen var jag på banken. Det är konstigt att gilla sin personlige bankman - men få rysningar av alla som representerar honom i media! När jag fått gnyla lite om osympatiska bankdirektörer kom vi fram till varför jag har en gigantisk kvarskatt och till och med det kändas fattbart och OK. Skicklig kille!

Herr energiexpert had just lämnat huset. Han kunde rabbla ett ton energiexpertord, lite om kompressorer bland annat. Av vilket  jag fattade noll, men nu går oljeeran mot sitt slut, det verkar oundvikligt. När oljetanken försvinner öppnar sig möjligheter att flytta garderoberna närmare själva tvätteriet. Så allt slutar med att jag får köpa gymkort, så många kcal som jag bränner på att springa i trapporna med tvätt.

På trappan står krukor med påskblommor, varje äkta villägares attribut. Jag är på väg in till stan och en extraföreställning av Jesus Christ Superstar. Den tjocka trilogin om Hungerspelen följer med så tunnelbaneresan kan få bli hur lång som helst - böckerna är såååå bra

1 kommentar:

  1. GLAD PÅSK!!!

    Hoppas att ni får en jättemysig påsk!!! Jag ÄLSKADE Hungerspelen. Vad kul att du också gillar dem. När jag läste första visste jag inte att det var en "ungdomsbok". Grymt bra i alla fall. Kul att den finns på film nu.

    Vill också se JCS med Ola Salo. Kan tänka mig att han är hur bra som helst.

    Kram kram

    SvaraRadera