Veckolöfte = sortera alla pensionspapper...

Veckolöfte. OK, jag ska börja sortera ut bland böckerna. Det mesta blir aldrig läst igen. Inte av mig i alla fall.

måndag 3 september 2012

Sun Lama av Camilla Ceasar

Hoppa ut - inte en chans att ni kan hålla tyst i 45 minuter! sa Åke finkänsligt. Så barnen och jag drog på regnpaltorna och stövlade ut i Åhus. Efter att ha köpt gigantiska kulor av den berömda glassen skulle vi fördriva tiden.

Och där hängde Sun Lama. Jag såg genast hans plats i vårt vardagsrum. Så för fjärde gången i livet köpte jag "riktig" konst - och Åke som trodde att han var upptagen på semestern fick vänta medan barnen och jag åkte runt med konstnären och laman för att hitta en bankomat. Sedan hade min fina lama en egen säng resten av resan. Vad hade du gjort om vi inte haft husbil? frågade Åke. Helt ointressant fråga - vi hade ju Solveig med oss.

Igår var Buster helt förtvivlad på morgonen att hans stukning inte kändes bättre. Vi kan väl åka till doktorn, snälla mamma? bad han. Herregud, jag vågade inte säga nej. Så vi var på Astrid Lindgrens närakut i exakt fyra timmar, han blev röntgad och man hittade inget (såklart). Men det var ändå en fantastisk upplevelse - så gulliga barnvänliga människor och vacker miljö! Och i morse visade Buster hur all smärta försvunnit - han kunde rusa i trapporna och klampa som vanligt, snacka om duktiga läkare.


2 kommentarer:

  1. Sun Lama är så fin och passar PERFEKT in i ditt vardagsrum!

    Ja, man kan ju ha roligare en söndag än 4 timmar på akuten - men det var ju skönt att det inte var något OCH att han mirakulöst nog var botad dagen efter :o)

    Kram kram

    SvaraRadera