Oj - den här är så god!
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält 180 g smör.
Rör i 6 dl socker, 4 ägg, 8 msk kakao, 2 tsk vaniljsocker, 2 krm salt och 3 dl vetemjöl.
Smörj en långpanna och bred ut smeten i den. Grädda 15 minuter mitt i ugnen.
Rör under tiden ihop 200 g kokos, 2 dl socker, 1 dl sirap, 1,5 dl grädde och 75 g smör.
Låt sjuda i en kastrull i 5 minuter - det doftar ljuvligt, lite som knäck.
Bred ut kokossmeten över kakan och grädda ytterligare 5 minuter eller tills kakan är ljusbrun.
Skär och servera i små munsbitar - går bra att frysa och knapra på genast!
HA HA... fick den heta SAras chokladkaka... ja, egentligen stämmer ju inte det.. själv har jag fått den av väninnan Nenne.. men, när du ger bort receptet så kanske den kommer att heta Annas chokladkaka :o)
SvaraRaderaKRAM